Naslovna Kontakt Mapa stranica
Jadranska banka d.d. - Šibenik

Opći uvjeti i ostali akti Hrvatske poštanske banke d.d. (HPB) te obavijesti o pripajanju JABA-e HPB-u
 


Zatražite kredit on line
nenamjenski gotovinski krediti
lombardni krediti
stambeni krediti

Jadranska banka d.d. Šibenik pravnim osobama, obrtnicima, OPG-ima, neprofitnim organizacijama, jedinicama lokalne i područne samouprave i društvima u vlasništvu istih, nudi povoljne kratkoročne i dugoročne krediti uz kamatnu stopu već od 4,40%.
  Predstavljamo novu liniju nenamjenskih gotovinskih kredita za građane uz mogućnost ugovaranje fiksne kamatne stope.
 
JABANET - jednostavno, brzo i sigurno obavljanje usluga poput pristupa bankovnim računima, provjere stanja i prometa po tekućem, žiro, poslovnom i deviznom računu, prijenos sredstava s jednog računa na drugi..
 
mJABA - poštovani klijenti vlasnici računa u našoj banci, obavještavamo vas da smo od 01.10. 2012.g. uveli u naše poslovanje novi proizvod mobilno bankarstvo (mJABA) s kojim jednostavno, brzo i sigurno možete obavljati sva plaćanja i prijenose sa svog poslovnog računa, te pratiti stanje i promjene na svom poslovnom računu.
   
kalkulator valuta
tečajna listaPopis poslovnica Bankomati

Najveća banka u hrvatskom vlasništvu postaje još veća: nakon pripajanja HPB će imati više od 600 tisuća klijenata i 58 poslovnica od kojih je šest u Šibensko-kninskoj županiji u kojoj će poslovanje od 1. travnja voditi veliki Regionalni centar Šibenik.
20.3.2019.
Detaljnije
Poštovani,
Pripajanje Hrvatske poštanske banke, dioničko društvo (HPB) i Jadranske banke, dioničko društvo (JABA) provest će se do 1. travnja 2019. godine.
Prelazak na novi tehnološki sustav odvijat će se zadnji vikend u ožujku, odnosno od petka, 29. ožujka do nedjelje, 31. ožujka 2019. godine.
Kako biste što jednostavnije nastavili poslovati i nesmetano obavljati transakcije tijekom vikenda pripajanja izdvojili smo za Vas nekoliko važnih informacija
13.3.2019.
Detaljnije
Obavijest - usluge HP-a od 21.03.2019

Poštovani,
Obavješteni ste o tome da će se pripajanje Hrvatske poštanske banke, dioničko društvo (HPB) i Jadranske banke, dioničko društvo (JABA) provesti do 1. travnja 2019. godine.
Klijentima Banke upućene su sve informacije oko prelaska na novi tehnološki sustav koji će se odvijati zadnji vikend u ožujku, odnosno od petka, 29. ožujka do nedjelje, 31. ožujka 2019. godine. Također, dostavljene su i informacije o načinu i mogućnostima nesmetanog poslovanja i obavljanja transakcija tijekom vikenda pripajanja.
13.3.2019.
Detaljnije
Poštovani klijenti,

obavještavamo vas da poslovnica Jadranske banke d.d. Šibenik, na adresi Velimira Škorpika 5, 22000 Šibenik dana 15. ožujka 2019. godine prestaje s radom. 
1.3.2019.
Detaljnije
Sukladno odredbama članka 17. Zakona o osiguranju depozita (Narodne novine br. 82/15)  društvo  JADRANSKA BANKA dioničko društvo sa sjedištem u Šibeniku, Ante Starčevića 4, upisano u registar Trgovačkog suda u Zadru – stalna služba u Šibeniku pod brojem MBS: 060001044, OIB: 02899494784, svojim deponentima upućuje slijedeću obavijest.
20.2.2019.
Detaljnije

Jadranska banka d.d. Šibenik izvješćuje da je dana 14. srpnja 2014. godine održana Glavna skupština dioničara Jadranske banke d.d. Šibenik na kojoj su donesene slijedeće odluke
15.7.2014
Detaljnije
 
Bankarstvo
Pristupnica
Naknade
Upute za korištenje
Obavijest korisnicima e-bankarstva
Bankarstvo
Pristupnica
Naknade
Upute za korištenje
Temeljna financijska izvješća zajedno s izvješćem neovisnog revizora

 
Kontakt | Mapa stranica | Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava Web | Anketa | Korisni linkovi | Impressum | Lokacije bankomata  
copyright © 2001 - 2019 Jadranska banka d.d. Šibenik
Sadržaj stranica je informativnog karaktera i ničim ne obvezuje Jadransku banku d.d. Šibenik
zadnja izmjena 22-03-2019
developed by lemax