Naslovna Kontakt Mapa stranica
Jadranska banka d.d. - Šibenik

Maestro / Cirrus

Stranica prilagođena printeru
četvrtak, 21. veljača 2019.
 

Otvaranjem tekućeg računa kod Jadranske banke vi i vaši opunomoćenici postajete vlasnici i korisnici MBCARD/MAESTRO/CIRRUS kartice.


Maestro/cirrus kartica ove banke je višenamjenska debitna, međunarodno prihvaćena i suvremena chip kartica. Ona vam omogućava podizanje gotovine na svim bankomatima, u Hrvatskoj i u svijetu, s oznakama maestro ili cirrus, kao i plaćanje u trgovačko-uslužnoj mreži na svim prodajnim mjestima opremljenim eftpos terminalima te označenim MAESTRO ilI CIRRUS oznakom.KORIŠTENJEM MAESTRO/CIRRUS KARTICE


 1. izbjegavate gužve na šalterima
 2. brzo i jednostavno koristite svoja novčana sredstva, 24 sata dnevno
 3. u svakom trenutku dobivate informaciju o stanju svog tekućeg računa
 4. bezbrižno putujete zemljom i inozemstvom bez nošenja gotovine
 5. raspolažete čekovnim blanketima.


PIN

PIN je vaš tajni četveroznamenkasti identifikacijski broj koji dobivate uz svoju  MAESTRO/CIRRUS karticu. On vam pruža maksimalnu sigurnost prilikom podizanja gotovine s bankomata ili, pak, plaćanja putem EFTPOS terminala. Poznat je jedino vama. Stoga, molimo vas da ga ne zapisujete, niti čuvate blizu kartice.


PODIZANJE GOTOVINE

 1. Na 34 bankomata iz vlastite mreže raspoređenih u Županiji šibensko-kninskoj te Zagrebu i Splitu kao i na 2.000 bankomata drugih banaka u Hrvatskoj i milijun bankomata diljem svijeta, s maestro ili cirrus oznakom.
 2. Na bankomatima hrvatskih pošta i Fina-e.

PLAĆANJE MAESTRO KARTICOM

 1. Možete izvršiti na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj i više milijuna prodajnih mjesta u svijetu opremljenim EFTPOS terminalima
 2. Provodi se elektroničkim putem nakon što se identificirate  pin-om. po obavljenoj transakciji, dobivate potvrdu o uspješno izvršenom plaćanju. Učinjeni troškovi direktno se terete vaš tekući račun.

LIMITI ISPLATA PO KARTICI

 1. Najveći dnevni iznos na bankomatima - 3.000,00 kn.
 2. Najveći dnevni iznos na eftpos terminalima - 8.000,00 kn.

INFORMACIJE, IZGUBLJENA ILI UKRADENA KARTICA


Informacije u svezi kartičnog poslovanja možete dobiti u najbližoj poslovnici Jadranske banke, a u slučaju gubitka ili krađe kartice, ODMAH po saznanju obavijestite Banku (022 242 202) ili autorizacijski centar EGCP d.o.o. Zagreb (072/600-699) koji Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
 

Kalkulator valuta
Tečajna lista
Kontakt | Mapa stranica | Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava Web | Anketa | Korisni linkovi | Impressum | Lokacije bankomata  
copyright © 2001 - 2019 Jadranska banka d.d. Šibenik
Sadržaj stranica je informativnog karaktera i ničim ne obvezuje Jadransku banku d.d. Šibenik
zadnja izmjena 21-02-2019
developed by lemax