Naslovna Kontakt Mapa stranica
Jadranska banka d.d. - Šibenik

MATO FILIPOVIĆ ZA SLOBODNU: SPREMNI SMO BITI NAJBOLJA BANKA SREDNJE DALMACIJE

Stranica prilagođena printeru
četvrtak, 21. veljača 2019.
Objavljeno: 6.8.2018.
Mato Filipović za Slobodnu: Spremni smo biti najbolja banka srednje Dalmacije

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, prvom nakon dolaska na čelo Jadranske banke, Mato Filipović govori o pripajanju JABA-e HPB-u te najavljuje stvaranje snažne banke koja će biti oslonac građanima, poduzetnicima i lokalnoj zajednici nakon što započne rad velikog Regionalnog centra Šibenik.

Filipović je u intervjuu koji je objavljen u subotu u tiskanom i web izdanju, istaknuo kako zaposlenici JABA-e zaslužuju najboljeg poslodavca, a klijenti i zajednica najbolju uslugu koju smo spremni ponuditi i uspješno konkurirati inozemnim bankama. 

„U Jadranskoj banci sigurno ima kvalitetnih i ambicioznih ljudi koji će nam u tome pomoći. Vjerujem u tim koji vodim i siguran sam da ćemo uspješno provesti pripajanje te osnažiti poslovanje u Šibensko-kninskoj županiji", zaključio je predsjednik Uprave JABA-e. 

Jedan od ključnih izazova je prepoznati, zadržati i promovirati kvalitetne kadrove JABA-e koji mogu iznijeti proces restrukturiranja i pripajanja te pridonijeti rastu HPB-a, rekao je Filipović u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju.  

Komentirajući izjavu predsjednika Uprave Hrvatske poštanske banke Tomislava Vuića da HPB treba biti barem dva puta veća od sadašnje, Filipović kaže da je Banka spremna za takve izazove uz dodatno jačanje kako bi misija stvaranja vrijednosti za društvo, klijente i dioničare još više došla do izražaja. 

Kalkulator valuta
Tečajna lista
Kontakt | Mapa stranica | Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava Web | Anketa | Korisni linkovi | Impressum | Lokacije bankomata  
copyright © 2001 - 2019 Jadranska banka d.d. Šibenik
Sadržaj stranica je informativnog karaktera i ničim ne obvezuje Jadransku banku d.d. Šibenik
zadnja izmjena 21-02-2019
developed by lemax