Naslovna Kontakt Mapa stranica
Jadranska banka d.d. - Šibenik

HPB I JADRANSKA BANKA OBILJEŽILE DAN ŠTEDNJE U ŠIBENIKU

Stranica prilagođena printeru
srijeda, 23. siječanj 2019.
Objavljeno: 31.10.2018.

ŠIBENIK, 31. listopada 2018. - Hrvatska poštanska banka i Jadranska banka obilježile su Dan štednje u Šibeniku u društvu brojnih građana

Hrvatska poštanska banka i Jadranska banka obilježile su zajedno Dan štednje u srijedu, 31. listopada u Šibeniku ispred poslovnice JABA-e u Ulici Ante Starčevića 4 u društvu građana s kojima su razgovarali o važnosti štednje i vrstama ulaganja, ali i o kreditiranju koje je moguće upravo zahvaljujući depozitima. Jadranska banka kao i njezin vlasnik najveća banka u hrvatskom vlasništvu, HPB najbolji su primjeri iznimnog povjerenja klijenata što se potvrđuje stalnim rastom štednje. 

'Za nas bankare najvažnije je povjerenje klijenata i odgovorno upravljanje depozitima koje su nam povjerili na čuvanje. S ponosom možemo reći da svoju ulogu i dalje vidimo u pružanju podrške razvoju naše zemlje i partnerstvu važnom za poslovanje naših poduzetnika i kvalitetu života građana, naših klijenata', kaže Mato Filipović, predsjednik Uprave Jadranske banke. 

Filipović naglašava da HPB priprema otvorenje Regionalnog centra Šibenik koji će biti u službi razvoja Šibensko-kninske županije, s najboljom mogućom uslugom, nudeći financijsku i savjetodavnu podršku uz stalnu dostupnost lokalnoj zajednici. 

Pripajanje Jadranske banke HPB-u i proces usklađenja poslovanja koji je u tijeku već su rezultirali ponudom povoljnijih uvjeta kreditiranja klijentima JABA-e. 

Odnosi s medijima Odnosi s medijima
Hrvatska poštanska banka Jadranska banka
01 4804 920, 4805 057 022 242 144
pr@hpb.hr bbadzim@jaba.hr  

Kalkulator valuta
Tečajna lista
Kontakt | Mapa stranica | Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava Web | Anketa | Korisni linkovi | Impressum | Lokacije bankomata  
copyright © 2001 - 2019 Jadranska banka d.d. Šibenik
Sadržaj stranica je informativnog karaktera i ničim ne obvezuje Jadransku banku d.d. Šibenik
zadnja izmjena 22-01-2019
developed by lemax