Naslovna Kontakt Mapa stranica
Jadranska banka d.d. - Šibenik

Uvjeti korištenja

Stranica prilagođena printeru
ponedjeljak, 25. ožujak 2019.
UVJETI KORIŠTENJA MATERIJALA S INTERNET STRANICA JADRANSKA BANKA D.D. ŠIBENIK

Ovdje navedeni uvjeti korištenja pisanih materijala, popisa proizvoda i usluga te materijala s Internet stranica Jadranska Banka d.d. (u daljem tekstu Banka) pravila su kojih su se dužni pridržavati svi korisnici materijala. Stoga Vas molimo da se upoznate s njima kako bismo izbjegli eventualne nesporazume i posljedice u svezi istih.

Svako korištenje www.jadranska-banka.hr podložno je niže navedenim uvjetima.

Svi sadržaji objavljeni na www.jadranska-banka.hr vlasništvo su Banke i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju kopirati, reproducirati ili na bilo koji način distribuirati bez pismenog pristanka Banke.

Banka će uložiti razumne napore da održi www.jadranska-banka.hr stranice potpuno funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu točne i potpune, ali nije odgovorna za povremeno nefunkcioniranje stranica, eventualnu netočnost informacija, kao niti za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem netočnih ili nepotpunih informacija ili nemogućnošću pristupa istima. 

Stranicama www.jadranska-banka.hr se pristupa putem Interneta. Internet je internacionalna računalna mreža koju Banka direktno ne kontrolira već je na nju samo vezana te zbog toga ne može garantirati dostupnost servisa i informacija koje direktno ne kontrolira. 

Banka zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.jadranska-banka.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Navedeni uvjeti odnose se na nekoliko segmenata: 

Sigurnost podataka

Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi, te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver programe koji prate posjete na mrežu te prepoznaju neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Tajnost podataka

Naglašavamo da prilikom posjete ovim stranicama, vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ukoliko ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da, osim u svrhu zakonske istrage, nećemo drugim stranama dati podatke koje smo primili. 

Na određenim mjestima unutar www.jadranska-banka.hr stranica i u određeno vrijeme, Banka će prikupljati osobne podatke korisnika (ime, prezime, adresu, naziv tvrtke, telefonski broj, e-mail adresu, ...). Ti podaci će se koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove web stranice te u svrhu statističke obrade posjećenosti www.jadranska-banka.hr stranica. Banka jamči da podatke koje prikupi na taj način neće prodavati ili na bilo koji način ustupati trećim osobama. 

Autorska prava

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada Banci, ili je ustupljeno Banci, a u vlasništvu je trećih osoba. Banka također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Nadalje, ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu Banke ili u vlasništvu trećih osoba, a Banka je nositelj licence. Ne smijete smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji za upotrebu bez ograničenja. Može se zatražiti dozvola za umnožavanje. 

Svaka povreda istih prava, zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja materijala s Internet stranica te će Banka materijalno i krivično goniti takvog počinitelja. 

Kalkulator valuta
Tečajna lista
Kontakt | Mapa stranica | Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Izjava Web | Anketa | Korisni linkovi | Impressum | Lokacije bankomata  
copyright © 2001 - 2019 Jadranska banka d.d. Šibenik
Sadržaj stranica je informativnog karaktera i ničim ne obvezuje Jadransku banku d.d. Šibenik
zadnja izmjena 22-03-2019
developed by lemax